Piața Libertății va fi pavată până în noiembrie. Ce surprize îi așteaptă pe timișoreni în noua piață?

Piața Libertății va fi pavată până în noiembrie. Ce surprize îi așteaptă pe timișoreni în noua piață?

- in Administratie, Locale, Recomandari
0

Primarul Nicolae Robu este convins că noua configuraţie a Pieţei Libertăţii va fi o mândrie pentru timişoreni, mai ales că acesta va arata ca în marile oraşe. Conform edilului şef, pavarea pieţei va fi finalizată la sfârşitul lui octombrie.

„Eu sunt convins că noua configuraţie a Pieţei Libertăţii, ca de altfel a intregului centru istoric, va fi o mare bucurie şi mândrie pentru noi, timişorenii. Puţina răbdare şi veţi vedea Piaţa Libertăţii gata. Dacă vremea va fi bună, până la sfârşitul lunii octombrie sunt şanse să finalizăm pavarea”, a spus primarul Nicolae Robu.

Piaţa Libertăţii nu va fi lipsită de bănci şi pomişori, pentru că principiile de reorganizare folosite sunt ca în marile oraşe europene. „Deja sunt indicii clare cum va arăta şi cred că place tuturor celor care au văzut-o. Evident că şi acolo vom avea bănci, vom avea nişte pomişori plantaţi în jurul băncilor, au fost folosite principii de reorganizare şi reamenajare a pieţei care sunt folosite în toate oraşele cu centre istorice, aşa cum e în Roma, Florenţa, Viena, Paris, Londra, unde vreţi. Aşa va fi la noi zona istorică”, a mai spus Robu.

 

Sursa foto: www.eyeinthesky.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *