Piața de la Stadionul Dan Păltinișanu funcționează cu restricții maxime

Piața de la Stadionul Dan Păltinișanu funcționează cu restricții maxime

- in Locale, Social, Stiri
0

Piața volantă de lângă Stadionul Dan Păltinișanu a fost deschisă și astăzi. Însă au fost impuse noi restricții împotriva răspândirii coronaviruslui.

Astfel că, activitatea pieței a fost delimitată, iar accesul clienților s-a putut face prin trei puncte special amenajate. Accesul clienților în piață a fost limitat.

Piața volantă de la stadion s-a desfașurat astăzi cu restricții maxime împotriva raspândirii noului Coronavirus. Așadar, toată suprafața pe care s-a organizat activitatea a fost delimitată, accesul putându-se face doar prin cele trei puncte special amenajate. Aici, reprezentanții SC Piețe SA, firma de pază, dar și reprezentanții Poliției Timișoara s-au asigurat că accesul în interiorul pieței este limitat, că se respectă distanța regulamentară și că atât comercianții, cât și clienții pieței poartă echipamente de protecție. Vom fi în continuare mobilizați și prezenți în toate piețele din Timișoara pentru a lupta împreună cu criza prin care trecem în această perioadă“, au transmis reprezentanții SC Piețe SA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *