Petrică Folică și Florian Stoian au scăpat de excluderea antedatată din PP-DD

Petrică Folică și Florian Stoian au scăpat de excluderea antedatată din PP-DD

- in Locale, Politica
0

Decizii total aiurea luate de conducerea PP-DD. Nu toți consilierii locali și județeni care au părăsit PP-DD la mijlocul săptămânii trecute au fost excluși din partid. Unii au scăpat. În Timiș au fost dați afară din partid doar cei ce au trecut la PSD sau au devenit independenți. Petrică Folică și Florian Stoian au scăpat de decizia ilegală.

Pe 15 septembia conducerea PP-DD anunța că “dezertorii” au fost dați afară din partid printr-o decizie dată cu cinci zile înainte, pe 10 septembrie, zi când încă majoritatea celor ce au plecat erau încă în PP-DD.

Foștii consilieri locali PP-DD de Timișoara: Petrică Folică și Florian  Stoian au scăpat de decizia de excluderea antedatată. Ei nu au intrat în PSD, ci s-au orientat către PNL, intrând în Alianța Creștin Liberală Timiș. Culmea este că la nivel central s-a stabilit ca PP-DD să nu rupă protocolul pe care îl avea cu PSD.

Conducerea PP-DD a încercat să explice într-un mod straniu, marți la Comitetul Executiv Național al PP-DD cum i-a demis chiar în ziua în care au plecat la alte partide sau cu o zi înainte pe foștii membri PP-DD. S-a sugerat că s-a anticipat exact cine și când pleacă și deciziile au fost luate în momentele în care aceștia încă mai erau membri PP-DD.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *