Petrecere de zile mari data de sindicalistii din Universitatea Politehnica Timisoara

Petrecere de zile mari data de sindicalistii din Universitatea Politehnica Timisoara

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Sindicaliștii de la Universitatea Politehnica din Timișoara au petrecut alături de copiii lor de 1 Iunie. Aproximativ 120 de copii ai angajaților din UPT s-au distrat câteva ore la serbarea organizată special pentru ei de Sindicatul Liber din Politehnica Timișoara. Petrecerea organizată la Cantina 1 UPT a avut de toate.

Timp de trei ore micuții au avut parte de nenumărate  surprize. Au fost antrenați în diverse jocuri și concursuri, au dansat și cei mai îndrăzneți și-au făcut o pictură pe față. La final cu toții au plecat acasă cu o plasă plină de dulciuri. Părinții au putut să îți supravegheze odraslele la prăjituri și un pahar de suc. Amfitrionul petrecerii de 1 Iunie pusă în scenă  de sindicaliștii din Politehnica Timișoara a fost președintele SLUPT, Corneliu Podoleanu.

“Anul trecut am început un Proiect Social Mama și Copilul, susținut financiar și promovat de S.L.U.P.T., în cadrul căruia am organizat și anul acesta serbarea  de 1 Iunie, o serbare pentru copiii angajaților din UPT  – a căror părinți sunt sau nu membrii de sindicat. Dorim ca acest proiect în perspectivă să fie susținut și de viitoarea Conducere a Universității Politehnica. Noi dorim ca această serbare să rămână o tradiție în UPT”, a spus Corneliu Podoleanu, președinte SLUPT.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *