Petrecere de poveste data de sindicalistii din UPT, la Pojejena

Petrecere de poveste data de sindicalistii din UPT, la Pojejena

Aproape 150 de sindicalişti din Universitatea „Politehnica” Timişoara au fost prezenţi la cheful anual pus în scenă de Sindicatul Liber din UPT (SLUPT). Ca în fiecare an, la sfârşitul săptămânii trecute, lăutarii, grătarele şi gulaşul la ceaun au dat consistenţă tradiţionalei petreceri de la baza de agrement a SLUPT, de la Pojejena.

Atmosfera a fost întreţinută de gazde cu butoaie de bere, vin şi ţuică la discreţie. Femeile de serviciu au dansat cu profesorii universitari şi personalul auxiliar cu profesoarele, la cheful de la Pojejena.

În rol de gazde bune, dar şi de mari dansatori au fost Corneliu Podoleanu, preşedintele SLUPT, omul care a făcut minuni la baza sindicaliştilor de la Pojejena, vicepreşedintele naţional Alma Mater, Ilare Bordeaşu, profesorul care a înfiinţat baza de la Pojejena si secretarul general SLUPT, Sebastian Duma.

Baza de agremente de la Pojejna nu este destinată doar sindicaliştilor care an de an sunt la petrecerea de pe malul Dunării. Toţi sindicaliştii din SLUPT pot veni în orice perioadă a anului la baza de la Pojejena.

La petrecerea de la Pojejena invitat de onoare a fost Bogdan Hossu, președintele Cartel Alfa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *