Peste patru camioane de deșeuri de la un adăpost improvizat din Calea Buziașului Timișoara

Peste patru camioane de deșeuri de la un adăpost improvizat din Calea Buziașului Timișoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali continuă să acționeze și să ia măsurile legale în cazul persoanelor fără adăpost care își improvizează adăposturi în unele zone ale orașului, creând disconfort cetățenilor și strângând în jurul lor cantități considerabile de deșeuri.

O astfel de situație a fost identificată în zona Calea Buziașului, pe str. Chevereșului prelungire, unde, pe un teren viran cu vegetație din abundență aflat lângă o societatea comercială, a fost identificat un adăpost în care locuiau ilegal un număr de două persoane adulte, de loc din localitatea Voiteg și Timișoara. Polițiștii locali au demarat procedurile pentru îndrumarea către localitatea de domiciliu, iar în cazul celei din Timișoara s-a luat măsura îndrumării către serviciile sociale, și au trecut la igienizarea zonei cu sprijinul reprezentanților societății de salubrizare, care a strâns din locația respectivă peste patru camioane de deșeuri.

Polițiștii locali verifică permanent locațiile cunoscute ca fiind frecventate de oameni ai străzii, de la începutul anului fiind identificate și salubrizate ca urmare a intervenției polițiștilor locali un număr de 29 astfel de adăposturi improvizate în diverse zone ale orașului. Totodată, Poliția Locală face apel către timișoreni ca, în cazul în care au cunoștință despre astfel de locații cu adăposturi ridicate de oameni ai străzii, care reprezintă adevărate focare de infecții, să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 pentru ca polițiștii locali să se poate deplasa la fața locului pentru a lua măsurile legale care se impun“, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *