Peste 900 de pacienți cu Covid-19, tratați la spitalul militar de campanie de pe stadionul CFR din Timișoara

Peste 900 de pacienți cu Covid-19, tratați la spitalul militar de campanie de pe stadionul CFR din Timișoara

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Continuă să fie tratați pacienți împotriva noului coronavirus și la spitalul militar de campanie realizat pe stadionul CFR din Timișoara. Spitalul Militar Timișoara informează că, de la debutul pandemiei și până în prezent, echipa medicală a reușit să trateze peste 900 de persoane infectate cu Covid-19.

Reprezentanții unității medicale au făcut publice și mai multe mesaje de mulțumire pe care le-au primit de la pacienții care s-au vindecat în cadrul spitalului militar de campanie.

Îți mulțumim că ai făcut posibilă această zi. O împrejurare stranie ne-a adus împreună. Pentru că nu ai renunțat, Luci a primit o nouă viață. Din acel moment, ai devenit “copilul sufletelor noastre”. Nu sunt vorbe goale, sunt trăiri profunde, pe care le experimentăm amândoi. Vor fi situații în care te vei simți copleșită, vei vedea că limita umană va fi atinsă. Nu renunța! Faci parte dintr-un plan divin. Atunci când va fi îngăduit, Dumnezeu se va folosi mereu de tine pentru a înfăptui alte miracole. Ești o binecuvântare!”, este unul dintre mesaje.

Sunt cuvinte curate izvorâte din inimă. Mare-i puterea lui Dumnezeu și de câte ori nu lucrează prin oameni. S-a creat o legătură între prietenii mei de la Lugoj și acei oameni absolut fantastici de la Militar, care va dăinui în mărturie și recunoștință. Dumnezeu să vă răsplătească pentru o nouă viață care ați dăruit-o!”, sună un alt mesaj.

Am fost și eu internată… tot personalul sunt îngeri trimiși de Dumnezeu să ne vindece… Cuvintele sunt prea puține pentru a le mulțumi.. Dumnezeu să vă ocrotească”, spune o fostă pacientă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *