Peste 70.000 de oameni la CODRU, în cele trei zile de festival

Peste 70.000 de oameni la CODRU, în cele trei zile de festival

În ultimul weekend din această vară a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din Timișoara, din 2023. Este vorba de CODRU Festival, care s-a desfășurat în Pădurea Bistra. Potrivit organizatorilor, în cele trei zile de festival au cântat, dansat și s-au bucurat împreună peste 70.000 de oameni.

Duminică a fost ultima zi a festivalului cu spectacole extraordinare susținute de Tarja Turunen, Surorile Osoianu & Lupii lui Calacea, Coma, Dirty Shirt, Șatra Benz, Melting Dice și mulți alții. Tot ieri invitații speciali, Gașca Zurli, au stârnit chicote de bucurie de la copii, dar și de la adulți.

Unul dintre cele mai așteptate momente a fost concertul extraordinar al Tarjei Turunen. Artista finlandeză a susținut un spectacol extraordinar timp de o oră pe scena principală spre bucuria iubitorilor vocii ei extraordinare. Concertul Surorilor Osoianu &Lupii lui Calancea, special conceputpentru ediția 2023 CODRU Festival, a adus o atmosferă fantastică în public. Evenimentul a început și s-a încheiat cu o energie vibrantă. Pe lângă muzică, cei care care au mers la festival s-au relaxat în răcoarea Pădurii Bistra, într-un decor de poveste. Sub umbra copacilor, binevenite în zilele călduroase de vară, hamacele și zonele special amenajate pentru relaxare au fost pline”, au informat organizatorii CODRU Festival.

Alături de echipa organizatoare, au pus umărul pentru buna desfășurare a evenimentului și aproximativ 400 de voluntari.

CODRU Festival face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii” în anul 2023 și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2023, Comuna Ghiroda și Comuna Moșnița Nouă.

Ne vedem în 2024, cu o nouă ediție a CODRU Festival, iar până atunci la sesiunile de plantare, dar și cu multe alte surprize”, au detaliat organizatorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *