Peste 500 de mașini electrice înmatriculate în județul Timiș

Peste 500 de mașini electrice înmatriculate în județul Timiș

- in Actualitate, Economie, Locale, Stiri
0

Tot mai mulți locuitori din județul Timiș preferă să-și cumpere mașini electrice. Sorin Ionescu, subprefect de Timiș, anunță că, anul trecut, 325 de astfel de vehicule au fost înmatriculate în județul nostru. Astfel, în total, parcul auto al județului Timiș depășește astăzi numărul de 500 de mașini electrice.

Cu siguranță, numărul celor care utilizează autoturisme electrice este în creștere iar variantele de încărcare ar trebui să fie pe măsura cererii pentru ca timpii de așteptare la stațiile de încărcare să nu creeze dificultăți. Ar fi de preferat, în acest sens, ca reprezentanții administrațiilor publice locale să se concentreze pe zonele urbane și pe localitățile din imediata lor vecinătate, atunci când vine vorba de proiecte de amenajare a stațiilor de încărcare. Și chiar să țină cont de o situație reală a numărului de autoturisme electrice înregistrate pe fiecare localitate în parte”, a afirmat Sorin Ionescu.

Subprefectul de Timiș mai consideră că această creștere a numărului de mașini electrice din județ demonstrează, de fapt, „maturitatea celor care înțeleg cât de importantă este protejarea mediului înconjurător prin reducerea poluării. Grija pentru mediu trebuie să fie una dintre preocupările principale ale societății”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *