Peste 40 de angajați ai Penitenciarului Timișoara au donat sânge pentru a salva vieți. Bonurile vor fi donate în scop caritabil

Peste 40 de angajați ai Penitenciarului Timișoara au donat sânge pentru a salva vieți. Bonurile vor fi donate în scop caritabil

- in Locale, Social, Stiri
0

Miercuri, 17 iulie, peste 40 de angajați ai Penitenciarului Timișoara au participat la o campanie de donare de sânge inițiată chiar în interiorul instituției. Acțiunea a avut loc cu sprijinul echipei de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

Subcomisar de penitenciare, Ramona Ilieș, purtător de cuvânt al Penitenciarului Timișoara, a explicat că angajații Penitenciarului au participat, în mod repetat și susținut, în campaniile de donare de sânge, contribuind în acest mod la asigurarea rezervelor de sânge necesare spitalelor din județul Timiș.

Pentru prima dată, acestora li s-au alăturat studenții de la Academia de Poliție „ Alexandru Ioan Cuza” București – arma penitenciare- și elevii de la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg. Ocna, aflați în practică în instituția noastră.

Totodată, bonurile valorice acordate angajaților în cadrul acestei campanii vor fi donate în scop caritabil.

Gestul umanitar al personalului ce activează în cadrul Penitenciarul Timișoara reprezintă o „misiune” de ordin civic, aceea de a acorda sprijin  semenilor aflați in momente dificile.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *