Peste 4 milioane de euro în modernizarea mai multor treceri la nivel cu calea ferată din vestul țării

Peste 4 milioane de euro în modernizarea mai multor treceri la nivel cu calea ferată din vestul țării

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

CFR Infrastructură investește pentru patru milioane de euro cu scopul modernizării a 16 treceri la nivel cu calea ferată din zona de vest a țării.

Mai precis, este vorba de o sumă care se ridică la 22,7 milioane de lei, iar banii vor fi folosiți pentru reparații la 16 treceri, pentru mai multă siguranță în trafic.

În total, este vorba de trei proiecte. Primul are o valoare de cinci milioane de lei și presupune montarea de bariere automate sau instalație de avertizare, de camere video pentru supraveghere și de dale elastice în pasaj la două treceri din Sinia și una din localitatea Pui.

În cadrul celui de-al doilea proiect, cu o valoare de 200.000 lei, sunt cuprinse șapte treceri din Sinia, Cărpiniș, Satu Nou, Jabăr, Pui și Cenad. Aici vor fi înlocuite dalele de beton și traversele, se va realiza racordarea căii ferate cu drumul. vor fi înlocuiți parapeții longitudinali și vor fi montate lămpi led cu celule fotovoltaice, pentru creșterea gradului de vizibilitate.

Cel de-al treilea proiect, cu o valoare de 17,4 milioane de lei, presupune modernizarea trecerilor din Sinia, Nădab, Livezeni, Reșița Nord, Lugoj și Buziaș. Mai precis, vor fi montate bariere automate și instalații de avertizare, camere video pentru supraveghere, precum și dale elastice în pasaj.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *