Peste 300 de șoferi indisciplinați au fost amendați. Ce au făcut

Peste 300 de șoferi indisciplinați au fost amendați. Ce au făcut

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat în întregul judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând 319 sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 155 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 24 de permise de conducere.

În perioada 17 – 19 februarie, poliţiştii rutieri din Caras-Severin au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au întocmit  dosare penale şi au aplicat 319 sancţiuni contravenţionale în valoare de 84.225 de lei, dintre care 155 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 24 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi conducerea sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. Acțiunile polițiștilor continuă și în această săptămână.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *