Peste 300 de muncitori, mobilizați pe șantierul centurii de sud a Timișoarei FOTO

Peste 300 de muncitori, mobilizați pe șantierul centurii de sud a Timișoarei FOTO

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Este forfotă mare pe șantierul centurii de sud a Timișoarei. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că peste 320 de muncitori au fost mobilizați în această săptămână.

Activitatea a început să fie din ce în ce mai intensă. La partea de drum se lucrează 24 de ore din 24, în două schimburi, iar la partea de structuri se lucrează cât timp permite lumina naturală. Câteva dintre lucrările importante au fost la structuri, la podul și la pasajele de pe traseu. La pasajul care va trece peste drumul județean Timișoara – Moșnița Nouă a fost finalizată montarea grinzilor peste deschiderea principală, cea peste drumul județean. A fost activitate zilnic și la podul peste Bega din Ghiroda, la pasajele peste calea ferată din Moșnița Nouă, Chișoda și Freidorf, la pasajul peste DN 59 Timișoara – Șag”, a informat instituția.

De asemenea, potrivit DRDP Timișoara, la terasamente sunt lucrări de așternere și stabilizare balast, taluzare, dar și la sistemele de scurgere și evacuare a apelor. S-a lucrat și la fundația uneia dintre cele două parcări de pe traseu, cea de la km 19+870, în zona localității Moșnița Nouă. O altă parcare de scurtă durată va fi la km 10+670, în zona localității Giroc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *