Peste 300 de medici specialişti la Congresului Național de Coloproctologie de la Timişoara

Peste 300 de medici specialişti la Congresului Național de Coloproctologie de la Timişoara

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

În  perioada 23 – 26 martie, la Hotel Continental din Timişoara, peste 300 de medici specialişti din România s-au reunit la Congresul Național de Coloproctologie.

De asemenea, sunt invitaţi şi profesori din SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Austria, Turcia, Bulgaria, Serbia și Ungaria. Manifestarea este prezidată de prof. dr. Marcel Tanțău, Președintele Societății Române de Coloproctologie, și de prof. dr. Fulger Lazăr, președintele Fondator al Societății Române de Coloproctologie și președintele Comitetului Local de Organizare al CNCP 2016.

Cu scopul declarat de a aduce informația la zi în ceea ce privește complexitatea patologiei colorectale – care sunt progresele, direcțiile de dezvoltare și strategiile terapeutice, Congresul Național de Coloproctologie este un prilej pentru specialiștii români să intre în contact nemijlocit cu experți din întreaga lume, promotori de noi tehnici chirurgicale și metode de tratament. Cancerul colorectal este al doilea tip de cancer ca incidență și mortalitate în România.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *