Peste 30 de grade în vestul țării, în timpul zilei. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Peste 30 de grade în vestul țării, în timpul zilei. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Meteorologii vin cu vești bune în ceea ce privește prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat. Astfel, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vom avea parte de o vreme frumoasă și în următoarea perioadă, în vestul țării. De altfel, pe timpul zilei, termometrele vor arăta tot peste 30 de grade Celsius, în majoritatea zilelor.

În intervalul 10 -14 august vremea va fi călduroasă, iar media temperaturilor maxime va fi de 31…32 de grade. În data de 15 august va debuta un proces de răcire, astfel încât, între 16 și 23 august, media regională a maximelor diurne va fi de 28…29 de grade, fără variații semnificative. Pe tot parcursul celor 2 săptămâni de prognoză, temperaturile minime se vor situa, în medie, între 15 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în primele nopți și cele mai scăzute spre finalul intervalului de prognoză“, a informat ANM.

În prima săptămână a intervalului de prognoză vor fi ploi de scurtă durată doar pe arii restrânse, cu precădere în cursul după-amiezilor, dar începând din 14 august va crește probabilitatea pentru averse pe arii mai extinse și, posibil, mai însemnate cantitativ pe 15 și 16 august în vestul țării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *