Peste 200 de șoferi amendați. Unde au parcat

Peste 200 de șoferi amendați. Unde au parcat

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali acționează permanent pentru luarea măsurilor legale în cazul conducătorilor auto care opresc sau staționează pe pistele amenajate pentru bicicliști în Timișoara.

 Numai miercuri, 15 noiembrie, au fost date șapte amenzi și 24 de colante autoadezive conducătorilor auto care au oprit sau staționat pe piste de pe străzile Paris, Eroii de la Tisa, Siemens, Sf. Ioan, Republicii. În ultima lună au fost amendați pentru astfel de fapte 218 de conducători auto, sancțiunile fiind între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare.

Poliția Locală atenționează conducătorii auto să nu mai parcheze pe pistele special amenajate pentru vehiculele cu două roți deoarece în caz contrar riscă sancțiuni drastice sau chiar ridicarea autoturismelor care blochează trecerea bicicliștilor. De asemenea, reamintim că bicicliștii sau ceilalți cetățeni pot sesiza la Poliția Locală dacă observă autoturisme parcate pe pistele special amenajate pentru circulația bicicletelor, fiind dedicat numărul de telefon 0356.913 special pentru astfel de aspect”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *