Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea publică pe Stadionul „Dan Păltinişanu” la meciul dintre ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani

Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea publică pe Stadionul „Dan Păltinişanu” la meciul dintre ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani

- in Eveniment, Locale, Sport, Stiri
0

Peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, împreună cu efective din cadrul I.S.U. Timiş, respectiv I.P.J. Timiş, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani.

Meciul se va disputa luni, 27 iulie, pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara, începând cu ora 21.00.

Plutonier major Nicolae Bocâncă, subofiţer Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul, a explicat că accesul spectatorilor în incinta arenei  se va face începând cu ora 19.00 pe bază de bilete, policarduri şi invitaţii. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. Accesul auto în zona stadionului „Dan Păltinişanu” dinspre magazinul Novatim, magazinul Mc Donalds şi strada Cerna, va fi blocat începând cu ora 19.00.  La acest meci se aşteaptă participarea unui număr mare  de suporteri, gradul de risc stabilit pentru acest meci fiind mediu.

 RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, jandarmii timişoreni recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *