Peste 100 de invitaţi la nunta dintre Bianca şi Liviu de la „Insula Iubirii”! Chef Marcel Lupaşcu a pregătit un meniu de poveste

Peste 100 de invitaţi la nunta dintre Bianca şi Liviu de la „Insula Iubirii”! Chef Marcel Lupaşcu a pregătit un meniu de poveste

- in Locale, Slider, Stiri
0

Bianca Hincianu şi Liviu Gherman cei doi concurenţi de la emisiunea „Insula Iubirii” de pe Antena 1 se căsătoresc legal duminică, de la ora 18, la primăria din comuna Sînandrei. Peste o sută de invitaţi sunt aşteptaţi după ceremonie la petrecerea privată ce va fi păzită de bodyguarzi, la complexul „Biarena”, situat la câţiva kilometri de Timişoara. La nuntă vor fi prezenţi şi mai mulţi participanţi de la „Insula Iubirii”, dar la Sînandrei nu vine nicio ispită.

Meniul pentru evenimentul special de la Sînandrei este pregătit de Chef Marcel Lupaşcu (31 ani) alături de echipa sa de bucătari pentru evenimente. “Marci” cum îl cunosc prieteneii a fost bucătar-şef în mai multe locaţii selecte ale Timişoarei. Găteşte de la 16 ani şi s-a făcut bucătar pentru că iubea la nebunie prăjiturile. Acum şi-a deschis propria afacere. Meniul pentru nunta Biancăi şi a lui Liviu a fost pregătit până în cele mai mici detalii.

Antreu:  cannelloni cu smochine, creveţi cu mousse de avocado, prosciuto crudo, bruschette cu pomodoro e basilico, balotină de vită în aponco verde, involtini di persico con sarmone, creveţi cu cremă Philadelphia aromată (printre altele). Gustare caldă: Peşte-spadă cu sos moet, pireu de morcovi copţi, funghii porcini şi broccoli cu ghimbir şi migdale. Urmează supa sau ciorba la alegere apoi tradiţionalele sărmăluţe. Ultimul fel este Confit de raţă cu sos Porto, varză vieneză şi salată de microplante. Rămâneţi pe banatulmeu.ro pentru a fi primii care veţi vedea imagini şi veţi afla detalii de la nunta celor doi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *