Pesedistul Sebastian Răducanu, despre campania cu flotări pentru susţinerea candidaturii Timişoarei la titlul de capitală culturală europeană: “O aberaţie”

Pesedistul Sebastian Răducanu, despre campania cu flotări pentru susţinerea candidaturii Timişoarei la titlul de capitală culturală europeană: “O aberaţie”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

“21 de flotări pentru Timişoara 2021 – oraş candidat”, campania penibilă lansată de Asociaţia Timişoara – Capitală Culturală Europeană, prin care oamenii sunt încurajaţi să facă flotări sau genuflexiuni pentru susţinerea candidaturii, este “o aberaţie”. Acesta este punctul de vedere al lui Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara (foto dreapta), care nu este deloc de acord cu această campanie.

„Nu este normal să luăm în derâdere acest proiect, nu putem să ne facem de râs cu astfel de proiecte, mi se pare o aberaţie. Această asociaţie a primit nişte bani, 100.000 de euro anual de la primărie, şi nu cred că 21 de flotări reprezintă o acţiune spectaculoasă”, a declarat, astăzi, Sebastian Răducanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele PSD Timişoara îi transmite primarului Nicolae Robu să nu mai spună că nu are nicio responsabilitate în ceea ce priveşte candidatura capitalei Banatului la acest titlu, asta pentru că este primarul Timişoarei. “Dânsul apare pe toate panourile din oraş asumându-şi mai multe acţiuni, să şi-o asume şi pe asta”, a mai precizat Sebastian Răducanu.

Vă reamintim că prin această campanie, timişorenii sunt încurajaţi să susţină candidatura oraşului prin depunerea unui efort fizic, să posteze pe paginile proprii de social media un scurt video cu ei realizând cele 21 de flotări, folosind hashtagul #21pushups. Pentru că efortul fizic care trebuie depus nu este tocmai ușor, pentru cei care nu pot realiza flotările există ca variantă alternativă realizarea a 21 de genuflexiuni.