Personalul medical de pe ambulanțele din Timiș este cel mai bun din România. La ce concurs a participat

Personalul medical de pe ambulanțele din Timiș este cel mai bun din România. La ce concurs a participat

- in Sanatate
0

Motive de mândrie pentru angajații din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Timiș. Două echipaje cu medic și asistent au reușit, pentru cel de-al doilea an consecutiv, să obțină locul întâi la Concursul Național al Echipajelor de Ambulanță. Competiția a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie, la Sibiu, și au participat 20 de echipaje din întreaga țară.

„La toate edițiile concursului am obținut premii. Este destul de greu de obținut primul loc, dar merită, fiecare echipaj a avut de rezolvat cazuri dificile, manevre de resuscitare în cazul unui stop cardiorespirator și unul cu politraumă. Suntem bucuroși că am făcut dovada, încă o dată, că cele mai bune echipaje de pe ambulanță sunt în Timiș”, a declarat, astăzi, Leonida Iancu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Timiș.

Liliana Dohotariu, asistent în cadrul Ambulanței Timiș, este unul dintre cadrele medicale care a pregătit echipajele care au participat la concurs. „Îmi place mult meseria pe care o fac, dar și să pregătesc oamenii. Mă bucur că pot ajuta la formarea angajaților noștri, ne face plăcere să ne aflăm în elita țării ca și echipaje medicale de urgență. Este important că populația Timișului, apelând la serviciul de ambulanță, va beneficia întotdeauna de o asistență medicală de urgență prespitalicească de calitate. Concursul doar vine să încununeze munca noastră”, a precizat și Liliana Dohotariu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *