Performanţă remarcabilă! Un elev timişorean, din nou pe podium la o importantă competiţie internaţională, la Informatică

Performanţă remarcabilă! Un elev timişorean, din nou pe podium la o importantă competiţie internaţională, la Informatică

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0
vlad rochian

Timişoara are un nou mic geniu, la Informatică. Vlad Rochian, elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din oraş, obţine medalii după medalii la competiţiile internaţionale la care participă.

Ministerul Educaţiei a anunţat, astăzi, că elevii români au obţinut zece medalii, dintre care trei de aur, la Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară Tuymaada. Printre elevii medaliaţi se numără şi Vlad Rochian, care se va întoarce acasă cu medalia de argint pe care a obţinut-o la proba la Informatică din cadrul competiţiei.

Săptămâna trecută, elevul de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timişoara a câştigat medalia de bronz la Olimpiada Balcanică de Informatică, eveniment care a avut loc în Bulgaria.

Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară Tuymaada s-a desfăşurat în perioada 5-11 iulie în Yakutsk, Rusia. La ediţia din acest an au participat peste 150 de concurenţi din şase ţări. Lotul olimpic revine în ţară luni, 13 iulie, ora 12.40, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *