Percheziții la traficanții de cocaină, în Timiș. 23 de mandate de aducere pentru drogul milionarilor

Percheziții la traficanții de cocaină, în Timiș. 23 de mandate de aducere pentru drogul milionarilor

- in Eveniment, Locale, Recomandari
0

13 percheziții domiciliare simultane au avut loc joi dimineață în județul Timiș. Polițiștii de la Combaterea Criminalităţii Organizate și procurorii DIICOT au descins în locuințele mai multor persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc. Cel mai rentabil drog de pe piața din vestul țării este cocaina, care se vinde cu 100 de euro gramul.

Au fost date 23 de mandate de aducere, în urma operațiunii la care  a participat și un echipaj canin de la Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara.

„Din cercetări a reieşit că cei cinci membri ai grupării infracţionale, cu vârste între 34 şi 49 de ani, ar fi aprovizionat şi intermediat tranzacţii de cocaină consumatorilor din Timişoara, în special celor care frecventau cluburile şi discotecile din municipiu. Drogurile ar fi fost distribuite şi la nivel stradal, preţul unui gram de cocaină fiind de 100 de euro”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Suspecții vor fi conduși la sediul DIICOT din Timișoara pentru audieri. Acțiunea în forță de joi a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al S.R.I.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *