Percheziții la locuințele unui bătrân de 72 de ani! Ce au descoperit polițiștii

Percheziții la locuințele unui bătrân de 72 de ani! Ce au descoperit polițiștii

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Un pistol, componentele unei armui cu butoiaș, 38 de articole pirotehnice, capse folosite la confecționarea cartușelor de vânătoare dar și pulbere de vânătoare, toate au fost găsite și ridicate de polițiștii joi, 12 octombrie, din casa unui bărbat de 72 de ani. Oamenii legii au făcut percheziții domiciliare, la Bocșa și Fârliug, din județul Caraș-Severin, la locuințele unei persoane bănuite că deține ilegal arme și muniții.

În urma activităţilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Bocșa, ar fi deţinut fără drept, în două imobile, o armă tip pistol, componentele unei arme tip pistol cu butoiaș, 38 de articole pirotehnice, capse folosite la confecționarea cartușelor de vânătoare dar și pulbere de vânătoare.

Poliţiştii au dispus ridicarea armei și a muniţiei în vederea expertizării, faţă de cel în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și nerespectarea regimului materiilor explozive. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.