Percheziţii la hoţii din Timişoara

Percheziţii la hoţii din Timişoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii Secției 4 Timișoara au efectuat două percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea cercetărilor televizoare, dispozitive de dezactivare a sistemelor antifurt, articole vestimentare și încălțăminte.

La data de 6 octombrie, polițiștii Secției 4 Timișoara, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Timișoara, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi. Activitățile au vizat documentarea activității infracționale a șase persoane, cu vârste între 21 și 56 de ani. În fapt, în perioada august – octombrie, cei în cauză, profitând de neatenția angajaților și prin dezactivarea sistemelor antifurt, ar fi sustras din patru societăți comerciale, situate pe raza municipiului Timișoara, electrocasnice, articole vestimentare și încălțăminte.

Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este de aproximativ 13.000 de lei.

În urma perchezițiilor, la domiciliile celor în cauză au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor 5 televizoare, dispozitive de dezactivare a sistemelor antifurt, articole vestimentare și încălțăminte. Bănuiții au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, trei dintre aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *