Percheziții la contrabandiștii de țigări din vestul țării

Percheziții la contrabandiștii de țigări din vestul țării

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Percheziții la contrabandiștii de țigări din vestul țării în această dimineață. Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș au efectuat șapte percheziţii domiciliare în județele Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza localității Nădrag, țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitățile desfășurate vizează șapte persoane cu vârste cuprinse între 32 și 67 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii.

În urma perchezițiilor, la locuințele  celor in cauza, polițiștii au descoperit peste 23.000 de țigarete care au fost ridicate în vederea confiscării. Șase persoane au fost conduse la  sediul poliției pentru audieri, iar polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *