PERCHEZIȚII la contrabandiștii de țigări din județul Timiș

PERCHEZIȚII la contrabandiștii de țigări din județul Timiș

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Polițiștii timișeni, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române,  au efectuat 3 percheziții în municipiul Lugoj, la domiciliile mai multor persoane bănuite de contrabandă. 9 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Lugoj, pentru audieri.

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Lugoj, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Lugoj, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. În fapt, în luna iunie 2016, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că persoane necunoscute desfăşoară activităţi de comerţ ilegal cu ţigări de contrabandă pe raza municipiului Lugoj, prejudiciind bugetul consolidat al statului.

Astfel,  astăzi, 20 aprilie, pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat 3 percheziții la domiciliile a 9 persoane, cu vârste între 26 și 57 de ani. De la cei în cauză, au fost ridicate 5000 de țigarete, de diferite mărci, 600 de articole pirotehnice, telefoane mobile și documente. Persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Lugoj, pentru audieri.

“La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, Secției 5 Rurale Belinț, Secției 6 Rurale Găvojdia, Secției 7 Rurale Lugoj, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, a informat IPJ Timiș.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *