Pentru ca primarului Robu nu-i place cum arata, in Piata Libertatii nu mai apare niciun catarg cu tricolor

Pentru ca primarului Robu nu-i place cum arata, in Piata Libertatii nu mai apare niciun catarg cu tricolor

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Schimbare de ultim moment, la ordinele primarului Robu. Abia în ultimul ceas, când în Piața Libertății începuseră deja săpăturile pentru amplasarea unui catarg, de pe care ar fi urmat să fluture un tricolor, edilul-șef s-a trezit să facă o vizită, pentru a vedea cum ar arăta noul obiectiv.

Primarul Nicolae Robu a analizat toată Piața Libertății, iar în final a luat decizia de a nu mai realiza niciun catarg în zonă, pe motiv că nu arată bine niciunde.

Nu mai punem catargul în Piața Libertății. Am fost cu o echipă și ne-am tot uitat unde ar putea să arate bine. Mergând la fața locului, analizând, am ajuns la concluzia că nu ai unde să pui acest catarg, poate se vor supăra confrații noștri militari. Studiul de fezabilitate ar fi trebuit să ne spună că nu este oportun. Dacă făceam eu studiul, spuneam că nu este oportun, că nu este potrivit locul. Nu mai punem deloc catargul în Piața Libertății“, a declarat primarul Nicolae Robu.

Prin urmare, urmează ca în plenul Consiliului Local Timișoara să fie anulată hotărârea prin care se decidea amplasarea unui catarg în Piața Libertății, înalt de 25 de metri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *