Pensiune ultramodernă pentru câini și pisici la USAMVB Timișoara. Stăpânii pot vedea on-line ce le fac animăluțele

Pensiune ultramodernă pentru câini și pisici la USAMVB Timișoara. Stăpânii pot vedea on-line ce le fac animăluțele

- in Locale, Slider, Social, Stiri
4

Stăpânii de pisici şi căţei vor putea pleca liniştiţi în concedii de acum înainte. O pensiune ultramodernă pentru animăluţele de companie, cât şi o grădiniţă, unde căţeii şi pisicile pot fi lăsate pe perioada în care stăpânii sunt la seriviciu sau în vacanță au fost deschise în urmă cu câteva săptămâni la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara.

Animalele de companie pot fi cazate la pensiune în cele mai bune condiţii, iar în acelaşi timp le va fi studiat şi comportamentul. Stăpânul nu trebuie decât să aducă mâncarea şi animăluţul.“Stăpânul vine cu mâncarea specială de acasă, deoarece nu vrem să schimbăm rația. Vrem să ne apropiem cât mai mult de condițiile oferite de proprietari acasă. În plus, câinii și pisicile trebuie să fie vaccinate și deparazitate, atestate clinic sănătoase, care se dovedește prin carnetul de sănătate”, spune coordonatorul proiectului, medicul veterinar, Irina Patraş.

pensiune 21

Idea acestui proiect a pornit în 2009,iar patru ani mai târziu a fost implemetat, din fonduri europene. Toate echipamentele şi dotările au fost cumpărate din fonduri europene. “Proiectul de cercetare <Studiu asupra comportamentului animalelor în condiţii de pensiune>, evaluează comportamentul acestora în condiţii diferite faţă de cele obişnuite. Proiectul a fost implementat împreună cu studenţii de la Facultatea de Medicină Veterinară din anii III şi IV. În martie a fost inaugurarea şi de atunci amavut mai mulţi invitaţi. Majoritatea sunt proprietari de căţei care pleacă pe timpul weekendului şi care se bucură de acest parteneriat, de faptul că le oferim condiţii foarte bune la animale şi când pleacă au o evaluare a comportamentului”, a explicat medicul veterinar, Irina Patraş.

Stăpânii animăluţelor se pot bucura de un mare avantaj pe perioada vacanţelor. Îşi pot urmări pe internet pisica sau căţelul. Fiecare boxă este dotată cu cameră video şi fiecare stăpân primeşte un link şi o parola cu care poate intra pe internet pentru a-şi vedea animalul de companie. “Cel mai mare avantaj este că fiecare boxă este echipată cu sistem de supraveghere. Proprietari pot accesa pe internet boxa unde este cazat animăluţul. Este un mare avantaj şi le oferă confortul necesar de a se bucura de vacanţă”, a mai explicat Patraş.

pensiune 22

Pensiunea a fost inaugurată pe 29 martie şi este prima pensiune de acest gen din vestul ţării. Acesta este dotată cu câte 11 boxe pentru câini şi pisici. Preţurile pentru cazare la Pensiunea de Animale UEX pornesc de 20 de lei pe zi la căţei şi 12 lei pe zi la pisici.

pensiune 1 pensiune 2 pensiune 3 pensiune 5 pensiune 6 pensiune 7 pensiune 8 pensiune 9 pensiune 10 pensiune 11 pensiune 12 pensiune 13 pensiune 15 pensiune 16 pensiune 17 pensiune 18 pensiune 19 pensiune 20

4 Comments

 1. Buna dimineata,
  Mai functioneaza pensiunea ? Cum ajungem la voi ?
  Adresa, nr telefon de contact ????

 2. Bună un număr de telefon va rog

 3. Lupului Ionut Razvan

  Bună ziua,
  Mai este funcțională pensiunea. Un nr de telefon va rog.
  Mulțumesc.

 4. Bună
  Am rugămintea sa îmi spuneți dacă mai funcționează pensiunea
  Și un nr de telefon
  Va mulțumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *