PENIBIL Un timișorean, chemat să dea explicații polițiștilor locali după ce a postat pe Facebook o fotografie cu două mașini parcate ILEGAL

PENIBIL Un timișorean, chemat să dea explicații polițiștilor locali după ce a postat pe Facebook o fotografie cu două mașini parcate ILEGAL

- in Locale, Slider, Stiri
0

Timișoreni, atenție ce postați pe Facebook, polițiștii locali sunt cu ochii pe voi și s-ar putea să fiți luați la întrebări. A pățit-o revoluționarul Corneliu N. Vaida, care a primit, astăzi, o invitație de la Poliția Locală Timișoara. Bărbatul este chemat să dea explicații la sediul instituției cu privire la două postări făcute pe Facebook, în urmă cu cinci zile.

Concret, Corneliu N. Vaida a distribuit pe contul său de Facebook o fotografie în care se pot observa două mașini ale poliției locale parcate ilegal chiar în fața instituției, pe trotuar.

“Milițiene Cojan, tu și adunătura ta de nesimțiți, ce-ai fi să vă auto-amendați?”, a scris Corneliu N. Vaida lângă fotografia distribuită pe rețeaua de socializare.

Reprezentanții Poliției Locale Timișoara s-au arătat revoltați, motiv pentru care l-au chemat pe Corneliu N. Vaida la sediul instituției, mâine, pentru a da explicații. Dacă nu se prezintă, acesta este amenințat că va fi amendat.

În invitație scrie că timișoreanul este invitat la sediul Direcției Poliției Locale “în lucrarea privind conținutul mesajelor postate pe rețelele de socializare, respectiv Facebook, cu data de 13.04 și 14.04.2017, în vederea clarificării. În caz de neprezentare, se vor aplica sancțiunile prevăzute de art. 2, pct. 33, din Legea nr. 61/1991, republicată”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *