PENIBIL: Telenovela Roxana „Pinocchio” Iliescu merge mai departe!

PENIBIL: Telenovela Roxana „Pinocchio” Iliescu merge mai departe!

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Anecdota născută în cercul de prieteni a încă vicepreședintelui CJ Timiș, Roxana Iliescu, conform căreia avocata din Timișoara nu ar trebui crezută nici când dă “bună ziua” se confirmă. Roxana Iliescu a demonstrat că minte cum deschide gura. Și o face prost.

În urmă cu câteva zile a fost umilită de către Traian Băsescu, președintele PMP, după ce cu puțin timp în urmă scrisese pe pagina sa de Facebook că ar avea o înțelegere secretă cu fostul președinte al României. Minciunile Roxanei Iliescu s-au ținut însă lanț. Deși a afirma în două rânduri pe pagina sa de Facebook, dar și într-o emisiune televizată la Pressalert.ro  că renunță la calitatea de membru PMP și consilier județean, Roxana Iliescu și-a bagat cerere de concediu. Pentru început două zile. Si a uitat de demisie… Asta deși deține ilegal funcția de vicepreședinte la CJ Timis, după ce a demisionat din PMP.

Surse din CJT susțin că Roxana „Pinocchio” Iliescu va trage cu dinții să rămână cât mai mult vicepreședinte și își va lua tot concediul permis de lege.

“Vicepreședintele Roxana Iliescu este în concediu. Aștept să se întoarcă și vom vedea care sunt demersurile pe care le va face. Nu a depus decât o cerere de concediu, nu și-a depus demisia. În momentul în care voi avea postul liber, dacă se va elibera, voi purta negocieri pentru o majoritate și discuții pentru ocuparea postului de vicepreședinte. Deocamdată nu am nicio demisie și nu pornesc o discuție”, a spus miercuri, 30 mai, președintele CJT, Călin Dobra.

Roxana Iliescu nu a putut fi contactată, deși a fost sunata in repetate randuri pentru a își exprima un punct de vedere.