PENIBIL Polițist din vestul țării, mai beat decât șoferul pe care l-a oprit

PENIBIL Polițist din vestul țării, mai beat decât șoferul pe care l-a oprit

- in Eveniment, Slider
0

Situație de-a dreptul incredibilă în vestul țării. Un șofer a fost oprit, la începutul acestei luni, de către un polițist de la rutieră pe un drum din județul Arad. Șoferul mașinii a fost supus testării cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aer expirat.

Astfel, șoferul a fost condus la spitalul din Ineu pentru recoltarea probelor biologice, doar că acesta și-a dat seama că polițistul care l-a oprit este mai băut decât el, motiv pentru care a sunat la 112. La spital a ajuns un alt echipaj de poliție, iar subofițerul a fost și el verificat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aer expirat.

Evenimentul a avut loc în data de 6 august. Polițistul, care făcea parte dintr-un echipaj de poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe linie rutieră, a depistat în trafic, pe raza localității Botfei, un bărbat în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur aer în aerul expirat. Întrucât s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe timpul conducerii conducătorului auto la spitalul orășenesc Ineu, acesta a apelat 112, sesizându-ne cu privire la starea vădită de alcoolemie a unui coleg, membru al echipajului de poliție. Subofițerul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Luând la cunoștință de starea colegului nostru, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus de îndată cercetarea prealabilă a agentului de poliție, urmând ca la finalul verificărilor să fie luate măsurile legale”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru Aradon.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *