Pe urmele lui Băsecu: Iohannis își încheie campania electorală în Parcul Rozelor din Timișoara !?

Pe urmele lui Băsecu: Iohannis își încheie campania electorală în Parcul Rozelor din Timișoara !?

- in Locale, Politica, Recomandari
0

Cel mai probabil Parcul Rozelor din Timișoara va fi ales ca locație de final de campanie pentru  Klaus Iohannis. Candidatul ACL la alegerile prezidențiale va avea parte de un ultim mare miting, cu peste 20.000 de simpatizanți, în capitala Banatului, pe 26 octombrie.

Ultimul candidat la funcția de președinte al României care a ținut aici un miting electoral a câștigat miraculous alegerile. A pierdut în propria țară, dar a ieșit învingător detașat în Diasporă.

Parcul Rozelor din Timișoara este un loc cu semnificație aparte pentru electoratul PDL și pentru cel pro-Băsescu. Mitingul din 26 octombrie pro-Iohannis va fi unul de amploare și la eveniment sunt așteptați aproximativ 20.000 de simpatizanți. Ultima oară când o persoană a reușit să adune atâția oameni în Parcul Rozelor a fost în 2009. PDL a mobilizat atunci pentru mitingul lui Băsescu simpatizanți din patru județe: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. Aceștia au fost transportați de peste 350 de autocare. În urmă cu cinci ani Băsescu a ieșit președinte

Misterios, primarul Timișoarei, Nicolae Robu nu a vrut să divulge locul în care va avea loc mitingul. A dat totuși un indiciu – va avea loc în aer liber și nu va fi în Piața Victoriei.

„Pregătim un miting frumos pentru data de 26 octombrie, la Timișoara. Pot spune unde nu va fi. Respect acest angajament neoficial asumat de noi, timișorenii să nu facem mitinguri politice în Piața Victoriei. Vreau să vă spun că în 2009 când s-a organizat acel miting la prezidențiale în Piața Victoriei, eu am fost împotriva organizării sale. Domnul Sârbu și domnul Ciuhandu au decis ca totuși  să se organizeze”, a spus Nicolae Robu.

foto: ziuadevest.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *