Pe mana cui ati lasat Timisoara? Dominic Fritz absent de la intalnirea premierului Orban cu primarii marilor orase

Pe mana cui ati lasat Timisoara? Dominic Fritz absent de la intalnirea premierului Orban cu primarii marilor orase

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a fost absent miercuri de la o întâlnire importantă, la Guvern, între premierul Ludovic Orban si primarii celor mai mari orașe din Romania. Au fost prezenți toți primarii importanți. Singurul absent a fost neamțul de la Timișoara, pentru care funcția de primar pare să fie o pălărie mult pre mare. La întâlnirea cu premierul României, Timișoara a avut totuși un reprezentant, secretarul de stat de la ministerul Dezvoltării, Cătălin Iapă.

Nu știu dacă domnul primar al Timișoarei a știut de întâlnire, întâlnirea a fost organizată de Asociația Municipiilor din România, dar știu că primari USR au știut și au și fost prezenți, de exemplu noul primar USR al Bacăului a fost prezent și a și prezentat problemele cu care se confruntă orașul. Iar dacă a știut, nu cred că poate spune că a avut atât de multe de rezolvat în Timișoara, atât timp cât au fost prezenți peste 15 primari de mari municipii, unii primari vechi, dar alții la primul mandat, printre care: Emil Boc – primar Cluj-Napoca, Mihai Chirica – primar Iași, Ion Lungu – primar Suceava, Olguța Vasilescu – primar Craiova, Florin Birta – primar Oradea, Călin Bibarț – primar Arad, Constantin Toma – primar Buzău, Lucian Viziteu – noul primar USR la Bacău, Robert Negoiță și Ciprian Ciucu – primari de sectoare în București.

Am participat și eu la întâlnirea de la Palatul Victoria din partea Guvernului României, ca reprezentant al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației – un minister cheie pentru relația autorităților locale cu Guvernul, un minister care promovează și finanțează o serie de lucrări pentru comunitățiile locale. Am auzit probleme punctuale expuse de domnii primari astăzi, dar din păcate, problemele Timișoarei nu s-au auzit astăzi în sala în care cele mai multe probleme își pot găsi rezolvare. Poate data viitoare“, a scris pe Facebook, secretarul de stat, Cătălin Iapă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *