Pe Jar – noul restaurant se deschide la Timișoara

Pe Jar – noul restaurant se deschide la Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

În 22 martie, începând cu ora 18:00, se deschide oficial Pe Jar, noul restaurant timișorean. Cu o tematică medievală, și o abordare high-end asupra conceptului fast-food, Pe Jar Restaurant dorește a ridica standardele din Timișoara. Cu pâine coaptă în cuptor pe vatră la fața locului, folosind exclusiv cele mai bune ingrediente de pe piață și rumenind carnea deasupra unui pat de jar, restaurantul își deschide porțile tuturor pofticioșilor din oraș. Evenimentul are loc de la ora 18, pe strada Daliei, nr 9.

Pe Jar a adus un concept nou în bucătăria locală. Cel mai iubit fel de mâncare, cel mai cunoscut și cel mai accesibil, l-au gătit altfel. Astfel s-au întors la originile shawarmei, care este o mâncare deja foarte populară, păstrându-i structura și conceptul, adăugând un plus de savoare prin gustul special pe care i-l dă cărnii faptul că este gătită pe jar.

Au făcut acest experiment nu doar pentru shawarma, burgeri, crispy strips ci și pentru alte preparate cărora au reușit să le aducă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește aroma. Pe Jar Restaurant pune accent pe calitate, astfel folosesc doar ingredientele cele mai bune de pe piață.

Originar kebabul si shawarma nu conțineau cartofi prăjiți, dar la Pe Jar Restaurant există ambele opțiuni – după preferințe și pofte. Se laudă cu o salată mereu proaspătă, cu toată carnea răsfățată cu cele mai bune mirodenii, Crispy Strips învelite în fulgi naturali de ovăz, pâinea o fac la fața locului, pe vatră, iar sosurile la fel, sunt făcute de mâinile bucătarilor lor, după o rețetă originală. Și pentru că-i așa de bun, cei flămânzi se bucură de porții care satură chiar și un balaur.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *