Pe Jar – noul restaurant de pe strada Daliei – pentru toți pofticioșii din Timișoara

Pe Jar – noul restaurant de pe strada Daliei – pentru toți pofticioșii din Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Înainte de deschiderea oficială, din 22 martie, până la 700 de clienți calcă pragul zilnic restaurantului Pe Jar, din Timișoara, strada Daliei nr. 9, în Complexul Studențesc.

Gabriel Baba, manager, a spus că, în 53 de zile, au fost 15.920 de comenzi. “Filosifia mea de business are două compenente: calitatea produselor și prețuri mici. Într-o afacere, atât vânzătorul, cât și cumpărătorul trebuie să fie mulțumiți. Asta e cheia succesului”, spune Baba.

Deschiderea a avut loc în 20 ianuarie, dar cea oficială va avea loc în 22 martie. „Suntem singurul restaurant din țară care facem și crispy și aripioare și burger și shawarma și salate, în regim de fastfood. Noi lucrăm și ne dorim să servim omul la secundă. Fiecare produs are un termen de producere calculat în secunde. Știm exact cât trebuie să dureze o comandă. Este foarte important ca omul să vină și să fie servit cât mai rapid. Suntem unicul fastfood din țară care face pâine în cuptor pe vatră. Termenul de coacere este între 4 – 6 minute. Clientul mănâncă pâine proaspătă și caldă. Avem brutarul activ 24 din 24 de ore. Restaurantul Pe Jar oferă clienților 18 produse variate de cea mai înaltă calitate. Suntem singurul fastfood din România care pregătește carnea pentru shawarma pe jar, de lemn sau cârbune, de aceea este cea mai gustoasă shawarma”, mai spune Baba.

Pe Jar a adus un concept nou în bucătăria locală. Cel mai iubit fel de mâncare, cel mai cunoscut și cel mai accesibil, l-au gătit altfel. Astfel s-au întors la originile shawarmei, care este o mâncare deja foarte populară, păstrându-i structura și conceptul, adăugând un plus de savoare prin gustul special pe care i-l dă cărnii faptul că este gătită pe jar. Au făcut acest experiment nu doar pentru shawarma, burgeri, crispy strips ci și pentru alte preparate cărora au reușit să le aducă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește aroma. Pe Jar Restaurant pune accent pe calitate, astfel folosesc doar ingredientele cele mai bune de pe piață.

Originar kebabul si shawarma nu conțineau cartofi prăjiți, dar la Pe Jar Restaurant există ambele opțiuni – după preferințe și pofte. Se laudă cu o salată mereu proaspătă, cu toată carnea răsfățată cu cele mai bune mirodenii, Crispy Strips învelite în fulgi naturali de ovăz, pâinea o fac la fața locului, pe vatră, iar sosurile la fel, sunt făcute de mâinile bucătarilor lor, după o rețetă originală. Și pentru că-i așa de bun, cei flămânzi se bucură de porții care satură chiar și un balaur.

Deschis de Gabriel Baba, acesta a adoptat o temă magică pentru noul restaurant. Lui Gabi, cum îi spun prietenii, i-au plăcut întotdeauna basmele și a crescut cu convingerea că o masă delicioasă e întotdeauna mai bună împreună cu o poveste.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *