Pe cuvant de pocait! Viceprimarul USR, Ruben Latcau are minciuna in sange

Pe cuvant de pocait! Viceprimarul USR, Ruben Latcau are minciuna in sange

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
3

Aroganța și explicațiile halucinante continuă în Primăria Timișoara. USR-iștii spuneau în campania electorală că ei nu vor face administrație ca și restul partidelor… dar fac mai rău. Mai mult, când li se dovedește că mint cu nerușinare… dau vina pe evaluarea greșită a viitorului…

Este cazul și viceprimarului USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, care garanta în decembrie 2020 că niciun consilier personal de-al său, sau al primarului Fritz, nu va fi în vreun CA a instituțiilor subordonate. La patru luni după acea declarație îl regăsim ca membru în consiliul de administrație a Societății de Drumuri Municipale, pe Lucian Suciu, unul dintre consilierii personali a lui Lațcău. Ruben provine de la Oradea, dintr-o familie de penticostali, deși susține că este agnostic.

Ce pot să vă garantez public este că nici unul dintre consilierii mei viitori nu vor fi în consiliile de administrație, cum nu sunt și nu vor fi nici cei ai primarului. Persoanele pe care eu doresc să le angajez pe posturi de consilieri deja lucrează voluntar”, spunea viceprimarul USR al Timișoarei Ruben Lațcău, în 15 decembrie 2020, într-o ședință a Consiliului Local.

După ce s-a demostrat că a mințit, arogantul vice al USR, Lațcău le-a explicat fanilor, de pe contul personal de Facebook că “Pot să recunosc fără nici o problemă că atunci când am făcut acea declarație nu am anticipat cât de complicat va fi să găsești oameni pentru aceste societăți. Nu a fost o minciună, a fost doar o evaluare greșită a viitorului. Pe care mi-o asum”.

Până în acest moment în CA-urile societăților din subordinea primăriei sunt city-managerul Timișoarei, Matei Creiveanu în CA la Retim, Lucian Suciu, consilierul personal al vicelui Ruben Lațcău la SDM și consilierul personal al lui Fritz, Rudolf Gräf la Horticultura.

În Primăria Timișoara sunt angajați zece consilieri personali. Șase pentru Dominic Fritz: Rudolf Gräf, Val Mureșan, Loredana Pintea, Simona Fiț, Bogdan Marta și Dana Lazăr. Ruben Lațcău are doi consilieri personali Lucian Suciu și Anca Nistor. De asemenea și Cosmin Tabără pe Cătălin Olteanu – Heel și Ilie Sîrbu.

3 Comments

 1. Elena se pare că ești influențată emoțional de acest subiect. Informația ta este mai degrabă un atac și un mod de a atrage o anumită audiența. Este evident că personal nu-ți place noua administrație și faci acest lucu nu pentru o intentie colectivă, de a îmbunătăți comunicarea ci a devenit o problemă personală pentru tine. Eu consider că atunci când evaluezi o persoană nu o evaluezi subiectiv după principiele tale ci după principiele lui, mai mult de atât trebuie să evidențiezi și aspectele pro sau să menționezi și contextul în care se află Timișoara. Eu cred că tu ești conștientă de realitate doar că eviți să o aduci în fața pentru că nu este interesant pentru auditoriu. În concluzie te minți pe tine si oamenii care te citesc, atunci titlul ți s-ar potrivi la fel de bine și ție înafară de cuvântul pocăit.

 2. Îmi place că pentru BanatulMeu agnostic=pocăit.
  Cel puțin o mica documentare de bun simț ați putea face.
  Din păcate pentru voi, asta este munca pe care o faceți și sunteți nemulțumiți că presa este tratata in modul în care este.
  Felicitări!

 3. Laszlo Tiberiu

  are … minte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *