PDL Timiș și-a obligat consilierii să semneze că rămân în partid! Doi dintre aleșii județeni au refuzat!

PDL Timiș și-a obligat consilierii să semneze că rămân în partid! Doi dintre aleșii județeni au refuzat!

- in Actualitate, Locale, Politica, Recomandari
0

PDL i-a obligat în Timiș pe aleșii locali, județeni, viceprimarii și primarii din teritoriu să semneze o nouă adeziune de credință la partid. Doi consilieri județeni: Dorin Cutu și Sorin Cociobea nu au semnat din nou cu partidul. Cutu este nașul lui Cociobea și cei doi sunt nedespărțiți. Ei spun că, deși nu au semnat un nou „legământ” cu PDL sunt în termen.

În realitate partidul a fixat două termene, iar pe primul dintre ele – 8 septembrie cei doi l-au depășit. Colegii îi dau acum ca și plecați la PSD.

“Termenul limită este 15 octombrie. Nu înțeleg de ce atâta stres. În momentul de față nu am semnat cu niciun partid politic, nu am devenit nici independent. Mai avem timp. Până acum nu ne-am gândit să plecăm. Nu înțeleg de ce atâta grabă din partea partidului”, ne-a declarat consilierul județean PDL, Dorin Cutu.

Cei doi, Cutu și Cociobea nu mai sunt foarte prezenți în viața activă a partidului și lipsesc destul de des la ședințele de partid. Faptul că nu și-au dat un acord scris că rămân alături de PDL, participararea lor la acțiuni alături de președintele CJ Timiș Titu Bojin, vicele Călin Dobra, primarul de Lugoj Francisc Boldea și alți edili din zona Lugojului, îi fac pe majoritatea pedeliștilor să creadă că cei doi vor face pasul spre PSD.

“Eu nu am nicio adeziune cu nimeni. În ordonanță am văzut altceva, alte termene. Că ai 45 de zile în care poți opta spre un alt partid. Dar dacă eu sunt pe listele PDL de ce ar trebui să ader încă o dată pe listele partidului? Astăzi nu mă gândesc să plec din PDL. Sunt lucruri care mă deranjează și mă supără, dar nu sunt motive suficiente să plec din partid”, ne-a spus consilierul județean PDL, Sorin Cociobea.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *