Pături în geamurile unei şcoli aflate vizavi de Primăria Timişoara, din cauza frigului

Pături în geamurile unei şcoli aflate vizavi de Primăria Timişoara, din cauza frigului

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

În secolul 21, într-o şcoală aflată chiar în centrul Timişoarei, vizavi de sediul primăriei, elevii sunt nevoiţi să înveţe în săli de clasă în care este frig. Asta pentru că ferestrele Colegiul Tehnic “Emanuil Ungureanu” nu au fost schimbate de mulţi ani, iar prin crăpăturile formate intră frigul. Primăria Timişoara ştie de această situaţie, dar nu a făcut nimic pentru a remedia situaţia, pentru că încă nu a reuşit să acceseze un proiect european pentru a reabilita clădirea în totalitate.

Situaţia la Liceul Ungureanu este exact ca anul trecut, problemele şcolii au fost semnalate Primăriei Timişoara, care a promis anul trecut pe vremea aceasta că în luna septembrie vor începe lucrările, dar nu s-a întâmplat nimic. Este luna ianuarie şi în sălile de clasă este frig, geamurile nu se închid cum trebuie. Conducerea şcolii a făcut toate demersurile pentru ca situaţia să fie rezolvată, a sesizat neregulile primăriei. Acum se repară ceea ce se poate repara”, a declarat Mihaela Petrov, inspector şcolar adjunct în cadrul ISJ Timiş.

La Colegiul Tehnic “Emanuil Ungureanu” din Timişoara învaţă aproximativ 800 de elevi în 30 de săli de clasă, în care elevii au pus pături la ferestre ca să nu intre frigul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *