Patru zile, Aquatim spală conductele în Chizătău, iar în Jimbolia şi Uivar vor fi alte lucrări

Patru zile, Aquatim spală conductele în Chizătău, iar în Jimbolia şi Uivar vor fi alte lucrări

- in Administratie, Locale, Stiri
0

În perioada 24-28 iulie, între orele 9 și 16, în Chizătău se va spăla rețeaua de distribuție cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune. Pe durata operațiunilor de spălare, este posibil ca la robinetele consumatorilor să curgă apă tulbure.

Spălarea conductelor urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă. “Recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pentru perioadele anunțate. La reluarea alimentării cu apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pentru perioadele anunțate“, atenţionează Aquatim.

De asemenea, joi, 27 iulie, se va întrerupe furnizarea apei în Jimbolia, între orele 8 și 11, în întreaga localitate, și între orele 11 și 17, pe str. Gh. Doja, pentru conectarea unor conducte noi de apă, în cadrul lucrărilor de modernizare a rețelei dedistribuție.

Tot joi, 27 iulie, între orele 9 și 16, se va întrerupe furnizarea apei reci în Uivar, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei și a rețelei de distribuție.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *