Miros de ETNOBOTANICE la Colegiul Ungureanu! Patru liceeni din Timiş, duşi cu ambulanţa la spital după ce au “fumat” în faţa şcolii

Miros de ETNOBOTANICE la Colegiul Ungureanu! Patru liceeni din Timiş, duşi cu ambulanţa la spital după ce au “fumat” în faţa şcolii

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Patru elevi care învaţă la unul din liceele din centrul Timişoarei au tras o sperietură groaznică, marți dimineața. Liceenii, care sunt înscrişi în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic “Emanuil Ungureanu”, au fumat ţigări în faţa şcolii, pe stomacul gol. Așa sună cel puțin declarația oficială. Culmea că de la o banală țigare imediat cei patru au ameţit şi pentru că starea lor de sănătate s-a înrăutăţit, dascălii au sunat la 112.

Un echipaj SMURD s-a deplasat urgent la faţa locului pentru a le acorda îngrijiri medicale celor patru elevi, care acum sunt în afara oricărui pericol. Părinţii acestor au fost informaţi de incident, liceenii find internaţi la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara.

“Din declaraţiile reprezentanţilor unităţii de învăţământ, sunt patru elevi de clasa a IX-a, care azi dimineaţă, pe stomacul gol, au fumat ţigări. Acum, dacă sunt ţigări obişnuite sau nu, lucrul acesta nu putem să-l confirmăm sau să-l infirmăm până nu ne vin datele de la spital. Elevilor li s-a făcut rău, au acuzat o stare de ameţeală şi în momentul imediat următor s-a sunat la 112 să vină Salvarea să-i ducă la spital. Acum sunt internaţi la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” şi sunt în afara oricărui pericol. Părinţii au fost anunţaţi”, ne-a declarat Aura Danielescu, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *