Patru creșe închise în toamnă se redeschid la Timișoara

Patru creșe închise în toamnă se redeschid la Timișoara

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Vești bune aduse de Dominic Fritz pentru 75 de copii și părinții lor. Primarul Timișoarei a anunțat că se vor redeschide patru creșe care au fost închise în toamnă.

Este vorba de Creșa Sânziana de pe str. V. Lupu, Creșa Făt Frumos de pe str. Mureș, Creșa Sânziana de pe str. N. Leonard și Creșa Cosânzeana de pe str. M. S. Motohon.

13 creșe de stat sunt în Timișoara, iar cele patru de mai sus au stat închise încă din toamnă, din momentul în care a fost suspendată activitatea grădinițelor care funcționează în aceleași clădiri cu ele. Creșele în cauză nu au bucătărie proprie, bucătăriile grădinițelor fiind cele care le furnizau mâncarea. Și exact această lipsă am reușit să o rezolvăm, împreună cu viceprimarul Ruben Lațcău. Grădinițele vor pregăti mâncarea pentru cele patru creșe, astfel încât să putem redeschide creșele în ianuarie“, a explicat Dominic Fritz.

De asemenea, edilul-șef a mai anunțat că, în prima săptămână de după Anul Nou se va asigura pentru întreg personalul care lucrează în cele 13 creșe testarea rapidă împotriva noului coronavirus, astfel încât atât angajații, cât și copiii și părinții lor să își reia activitatea în siguranță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *