Patru copii au murit, in urma unui incendiu izbucnit la o casa

Patru copii au murit, in urma unui incendiu izbucnit la o casa

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Tragedie pe strada Memorandului din Timișoara. Patru copii au murit în urma unui incendiu izbucnit la o casă.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o casă cu două apartamente pe strada Memorandului din Timișoara. Din primele informații primite de la apelant în interiorul locuinței ar fi un adult si patru minori. De urgență la locul intervenției s-au deplasat cinci autospeciale de stingere, trei echipaje SMURD, două ambulanțe cu medic, două ambulanțe cu asistent medical și o autospecială de transport personal și victime multiple.

La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum. În cele două apartamente locuiau nouă persoane, patru adulți și cinci copii.

Cinci peroane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care trei adulți și un adolescent de 14 ani au fost transportați la spital, iar unu adult a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-salvare în interiorul imobilului. Din nefericire, au fost identificate patru persoane decedate”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *