Patru benzi pe Bulevardul Sudului in urma unei investitii de doua milioane de euro

Patru benzi pe Bulevardul Sudului in urma unei investitii de doua milioane de euro

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
bulevardul sudului

Şoferii care locuiesc în cartierul Soarelui primesc o veste excelentă. În această vară vor începe lucrările de modernizare şi extindere a Bulevardului Sudului.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au anunţat marți, 23 aprilie, că s-a încheiat licitaţia şi urmează să fie semnat, în aceste zile, contractul pentru Bulevardul Sudului. În total, au fost primite două oferte, câştigătoare fiind desemnată Porr Construct SRL, cu o ofertă financiară de peste nouă milioane de lei, fără TVA. Durata este de două luni pentru proiectare şi zece luni pentru execuţie.

Vă reamintim că Bulevardul Sudului va fi modernizat şi lărgit la patru benzi pe sectorul cuprins între Bulevardul Iosif Bulbuca şi str. Mareşal Constantin Prezan.

Printre lucrările care vor fi realizate se numără: amenajarea de noi locuri de parcare, de trotuare şi de piste pentru biciclişti, realizarea de alveole pentru staţiile de transport în comun, a iluminatului stradal pe întreaga lungime a bulevardului.

Totodată, reţeaua de contact a liniei de troleibus existentă va fi mutată pe noii stâlpi şi va fi realizată canalizaţia subterană pentru rețelele de telecomunicații, amplasată sub trotuarul viitorului bulevard.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *