Pasul facut de Primaria Timisoara pentru a realiza o parcare supraetajata in centrul orasului

Pasul facut de Primaria Timisoara pentru a realiza o parcare supraetajata in centrul orasului

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primăria Timișoara nu a renunțat la ideea de a realiza o parcare supraetajată în centrul orașului, beneficiar fiind Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”. Astfel, în ultima ședință a Consiliului Local Timișoara, aleșii au votat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu “Construire parcare supraetajată”, pe str. Iosif Nemoianu, nr. 3.

Din documentația care însoțește proiectul de hotărâre aflăm că viitoarea parcare va avea două niveluri la subsol, parter, două etaje și terasă. Investiția ar urma să se realizeze pe un teren care are o suprafață totală de 4.971 mp, al cărui proprietar este Primăria Timișoara. În total, parcarea va avea o înălțime de cel mult 15 metri, iar pe 30% din suprafața terenului vor fi realizate spații verzi.

Acest Plan Urbanistic de Detaliu aprobat de consilierii locali din Timișoara are o valabilitate de cinci ani, timp în care pot fi începute investițiile prevăzute.

De locurile din această parcare supraetajată ar urma să beneficieze, în primul rând, angajații unității medicale, dar și șoferii care au drum în centrul Timișoarei și nu au unde să-și lase mașinile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *