Pas important cu scopul realizarii pasajului Solventul din Timisoara

Pas important cu scopul realizarii pasajului Solventul din Timisoara

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primăria Timișoara este la un punct de a face un pas important cu scopul realizării pasajului Solventul. Primarul Nicolae Robu a anunțat că Direcția Tehnică din cadrul instituției a trimis la Serviciul de Achiziții Publice documentația necesară pentru organizarea licitației de achiziție a serviciilor de asistență tehnică și de dirigenție de șantier pentru acest pasaj.

Iată că suntem la capătul țevii la care v-am spus că este acest proiect. Avem multe țevi pe care se află diverse proiecte și asta a fost o țeavă foarte lungă, dar suntem la capătul ei. Săptămâna viitoare, Direcţia Generală Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele Utilitare s-a angajat să trimită la Serviciul de Achiziții Publice documentația pentru lansarea licitației de contractare a firmei care să execute lucrarea. Deci, dăm drumul proiectului pe teren. Atât a durat, știți bine ce probleme au fost“, a afirmat primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că, în toamna anului trecut, Primăriei Timișoara i-a fost donat un teren cu o suprafață de 663 mp pe care va fi realizat pasajul Solventul. De asemenea, municipalitatea a obținut și avizul de mediu necesar implementării acestui proiect.