Partidul Republican merge pe mâna lui Adrian Orza la Primăria Timişoara

Partidul Republican merge pe mâna lui Adrian Orza la Primăria Timişoara

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Partidul Republican îl susține pe Adrian Orza la funcția de primar al Timișoarei. Anunțul a fost făcut miercuri, 15 iulie, de conducerea partidului, Alexandru Coita, președinte şi Marian Cucşa, secretar general. Si PSD a anunțat că îl va susține pe Orza. Momentan nu s-a luat însă o decizie finală.

Adrian Orza a fost viceprimar, iar acum ocupa funcţia de consilier local independent la Timișoara.

Partidul Republican este cea mai proaspătă forţă politică din România care îşi propune să aducă o forţă reală prin implicarea tinerilor şi o schimbare totală de paradigmă.

Timişoara a fost, în 1989, promotoarea schimbării şi astfel vrem şi noi să dăm semnalul pentru schimbare de la Timişoara. Am avut numeroase consultări departe de spaţiul public pentru a sprijini cel mai bun candidat pentru primăria Timişoara. Ne dorim pentru Timişoara mai mult! Puţini ştiu că Timişoara e primul oraş din România, în care taxele şi impozitele se plătesc online, încă din 2002! Lucru posibil datorită unui om pe care-l susţinem la primăria Timişoarei: Adrian Orza!“, a spus președintele Partidului Republican, Alexandru Coita.

M-a convins, în primul rând, puterea de muncă a lui Adrian Orza. Este omul reprezentativ pentru Timişoara. Îmi place că nu se axează pe luptele politice, că încearcă să coalizeze cât mai mulţi oameni, din orice zonă, pentru a-şi putea pune în aplicare planurile constructive. Şi a dovedit de fiecare dată. Este omul faptelor, nu al vorbelor şi aici avem un punct comun. Toate proiectele pe fonduri europene, de dezvoltare a oraşului, implementate de administraţia Robu au fost obţinute de administraţia din care a făcut parte Adrian Orza. Îi urez multă baftă! Timişoara are nevoie de un om ca el!“, spune deputatul Marian Cucşa, secretar general al Partidului Republican şi preşedinte filiala Timiş.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *