Parteneriat de afaceri România – Austria organizat de CCIAT

Parteneriat de afaceri România – Austria organizat de CCIAT

- in Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Ecoplus Internațional România, organizează pe 11 noiembrie, între orele 9-15, în comuna Cărpiniș, la sediul companiei Agro Pres SRL, în cadrul evenimentului Precize Farming, Parteneriat de afaceri România – Austria.

Delegația oamenilor de afaceri din Austria este compusă din reprezentanți a 13 companii:  4 companii care desfășoară activități în domeniul agriculturii și 9 companii din domenii conexe care caută clienți sau parteneri de afaceri pentru colaborări pe termen lung din județul Timiș.

Scopul vizitei este să ofere o perspectivă clară asupra noilor tehnologii din domeniul agriculturii, cu accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți.

Agenda evenimentului B2B conține: de la 8:45 la 9 – primirea invitațiilor; de la 9 la 10 – Ce este Precize Farming? Unde prezintă Franz Handler, de la Institutul de Cercetare „Francisco Josephinum” din Wieselburg, Austria; de la 10 la 13 are loc prezetare de firme și demonstrații practice; de la 13 la 13:30 pauză de masă, iar de la 13:30 la 15 parteneriatde afaceri.

Participarea este gratuită pe baza invitaţiei.