Ben-Oni Ardelean le propune pesediștilor din Timiș să nu participe la mitingul din București: “E o paradă de tip ceaușist”

Ben-Oni Ardelean le propune pesediștilor din Timiș să nu participe la mitingul din București: “E o paradă de tip ceaușist”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

O paradă comunistă, de tip ceaușist. Așa descrie deputatul PNL de Timiș Ben-Oni Ardelean mitingul de sâmbătă organizat de PSD în București.

Fac un apel spre cetățenii din Timiș, fie ei membrii PSD sau nemembri PSD invitați, chemați, obligați să participe la această paradă comunistă de la București, de tip ceaușist, de sâmbătă. Mi-ar fi probabil destul de rușine să văd, ca și cetățean, oameni, indivizi din Timiș care să participe acolo și să țină pancarte de preaslăvire a liderului suprem al PSD. Am văzut asta doar în țările comuniste: în Cuba comunistă, în Coreea de Nord, în foarte multe țări comuniste am văzut asta, și pe perioada lui Ceaușescu în România, bineînțeles. Dar în nicio țară cu democrație consolidată nu am văzut așa ceva“, a spus joi, 7 iunie, Ben-Oni Ardelean.

De asemenea, parlamentarul liberal consideră că marșul PSD din București este unul al “rușinii”, iar despre Liviu Dragnea spune că are o mentalitate comunistă.

Cert e că e un marș al rușinii și lucrul acesta trebuie să-l conștientizeze toți aceia la care s-a apelat să participe la acest marș comunist de tip ceaușist și să înțeleagă că este important ca peste câțiva ani de zile să nu le fie rușine de ceea ce au făcut. Domnul Dragnea a reușit și reușește să facă lucruri din sfera comunistă și din mentalitatea comunistă pe care o are. Fac un simplu apel: nu vă faceți de rușine, dragi cetățeni din Timiș“, a explicat parlamentarul Ben-Oni Ardelean.