Parlamentar al României: “Participați la Podul de Flori de la Ungheni!”

Parlamentar al României: “Participați la Podul de Flori de la Ungheni!”

- in National, Politica, Stiri
0

Deputatul PNL de Iași Grigore Crăciunescu a lansat către toți românii un apel de participare la Podul de Flori de la Ungheni, care va avea loc sâmbătă, 11 iulie, la ora 10:00.

,,Fac apel la cei care doresc să devenim din nou o națiune puternică , un popor care să trăiască într-o singură țară, să participe Podul de Flori de la Ungheni ca un simbol al frumuseții  și unității națiunii române”, a declarat parlamentarul.

Deputatul Crăciunescu a mai precizat că în prezent s-a creat o mișcare unionistă puternică pe ambele maluri ale Prutului, al cărei nucleu organizațional este Platforma unionistă Acțiunea 2012. În viziunea liberalului, primele rezultate concrete ale sutelor de demersuri întreprinse de coaliția unionistă este faptul că de câteva zile se poate merge în Republica Moldova numai cu buletinul. ,,Acum, acești tineri pregătesc o nouă acțiune la care sunt invitați românii de pe cele două maluri ale Prutului: Podul de Flori de la Ungheni”, a spus Crăciunescu, membru al grupului inter-parlamentar ,,Prietenii Unirii” din Parlamentul României.

Potrivit Platformei unioniste Acțiunea 2012, mii de oameni de pe ambele maluri ale Prutului vor reface celebrele ,,Poduri de Flori” de la Prut, pe 11 iulie, la Ungheni. Participanții la eveniment din Republica Moldova vor trece pe jos podul feroviar Eiffel, aflat la 20 km de Iași, spre România.

Sursa foto frontpress.ro.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *