Părinți amendați cu 2.500 lei după ce copilul lor a distrus trei căsuțe din lemn, la Șag

Părinți amendați cu 2.500 lei după ce copilul lor a distrus trei căsuțe din lemn, la Șag

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Distracție plătită scump pentru părinții unui băiat de 11 ani. Cu ajutorul camerelor de supraveghere video, polițiștii locali din Șag au descoperit că, în urmă cu trei zile, copilul a lovit cu mâinile și picioarele căsuțele din lemn din fața căminului cultural. Astfel, trei dintre căsuțe au fost distruse și degradate.

În scurt timp, oamenii legii au reușit să afle identitatea făptașului, iar părinții lui au fost amendați cu 2.500 lei. Mai mult, aceștia trebuie și să repare căsuțele vandalizate.

Avem rugămintea ca părinții să îi atenționeze pe copii referitor la distrugerea de bunuri. Facem apel și la conducerea școlii, pentru a se implica mai mult în educația civică a noilor generații. În ce ne privește, vom sprijini procesul educativ, dar în același timp vom fi drastici și coercitivi cu cei care distrug bunurile comunității, cu cei care nu respectă normele civice, indiferent de vârstă, indiferent de persoană și vom aplica fără excepții, prevederile legale”, a transmis Poliția Locală Șag.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *